Kembit-Lions trekt jeugdinternational Jens Dijkstra aan

Foto: Kembit-Lions

Nadat doelman Luuk Hoiting na een carrière van twaalf jaar besloot er een punt achter te zetten ging Limburg Lions op zoek naar aanvulling voor het keepersteam.

Door het vastleggen van keeperstalent Jens Dijkstra met een overeenkomst van 2 jaar is het keepersteam van Kembit-Lions weer op sterkte.

De negentienjarige jeugdinternational is geen onbekende in de Limburgse handbalwereld. Jens is opgegroeid bij Hercules Den Haag, maar heeft de afgelopen seizoenen al in Limburg gespeeld, onder andere bij Sittardia. Na een korte terugkeer naar Hercules Den Haag wordt hij nu toegevoegd aan de selectie van Christoph Jauernik.

“Ik heb er erg veel zin in om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik kijk uit naar mijn nieuwe team en de trainingen van Luuk Hoiting. Ik kan veel van hem leren.”

Voor Limburg Lions is het aantrekken van de jeugdinternational een logische keuze. Het past binnen het beleid om met jeugdspelers te werken en ze klaar te stomen voor het grote buitenlandse werk.

Momenteel speelt Jens met Heren U19 het EHF Championship in Letland, waarna hij zich zal voegen bij de selectie. Ook zal Thomas Dekker zich komend seizoen weer aansluiten bij de selectie van Christoph Jauernik.

Reacties

Cookieinstellingen