Kembit-Lions start handbalseizoen thuis tegen Hurry Up

Foto: Armin Kuebelbeck [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons

Komende zaterdag begint dan eindelijk de nieuwe BeNeLeague handbalcompetitie. Kembit-Lions krijgt Hurry Up uit Zwartemeer op bezoek.

Hurry Up is een stevige ploeg die nogal wat wijzigingen heeft ondergaan vergeleken met afgelopen seizoen. Maar ook Kembit-Lions, dat een goede voorbereiding achter de rug heeft, telt een aantal nieuwe gezichten.

Registratie en Corona regels

Bezoekers moeten zich voor elke wedstrijd (digitaal) aanmelden/registreren om de wedstrijd te kunnen bezoeken.

Naast een registratiebewijs dient u ook in het bezit te zijn van een corona toegangsbewijs (vaccinatiebewijs/herstelbewijs/testbewijs).
Op uw registratiebewijs staat een barcode. Deze wordt bij het betreden van de hal gescand. Dat is tevens uw bewijs van aanwezigheid. Dus, neem uw registratie/ticket mee. Dat mag ook digitaal op uw mobiel.

Alle informatie over de huidige regels is terug te vinden op de website van Kembit-Lions.

Het heeft geen zin om zonder registratiebewijs en coronabewijs naar de hal te komen. Kembit-Lions mag u dan niet toelaten tot de wedstrijd.

Indien u niet fysiek aanwezig kunt zijn, kunt u altijd de wedstrijd volgen via livestream via onderstaande link. Daar kunt u de wedstrijd ook op een later tijdstip bekijken. Ook als u niet in de gelegenheid bent om de wedstrijd om 20.00 uur te volgen, kunt u altijd de wedstrijd via dezelfde link terugkijken wanneer u dat wenst.

Reacties