Vanavond volop passie in nieuwe uitzending Fortuna SC Tv

Foto: SGN

Fortuna SC Tv is trots en enthousiast begonnen aan zijn tweede jaargang. Fortuna-fans kunnen dit seizoen twee maal per maand online een uitzending volgen met interessante informatie over hun favoriete club.

Afgetrapt werd met De Voetbaltafel, een praatprogramma dat eenmaal per maand wordt uitgezonden. Daarnaast is er – zoals vanavond – de reguliere uitzending. Om 19:30 uur wordt vanavond de eerste reguliere uitzending van dit seizoen uitgezonden via de social media-kanalen van Fortuna SC (Facebook en YouTube).

In deze uitzending van Fortuna SC Tv dompelen de presentatoren Maurice en Bo de kijkers onder in vele soorten van emotie, met authentieke belevenissen rondom en tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC en de eerste uitwedstrijd naar Sparta-Rotterdam. Ook komt Sjoerd Ars aan het woord om nog eenmaal zijn licht te laten schijnen over de afgelopen hectische transferperiode en over de kwaliteit van de huidige selectie.

“Jong geleerd is oud gedaan”. Onder dat motto gaat Fortuna SC Tv samen met de Academy van Fortuna Sittard maandelijks het (jeugd-)Talent van de Maand uitroepen. Mooie beelden voor de volwassenen onder ons. Maar tevens beelden die een inspiratie mogen zijn voor de jeugd om zelf ook ooit talent van de maand te worden! Voor deze jeugdige fans, maar vast ook net zo leuk voor de ouderen, geeft Fortuna SC Tv verder een virtuele stadionrondleiding, waarin presentatoren Quinty en Rene jullie de meest moderne en meest geheime locaties van het stadion laten zien. Spannend! De uitzending sluit af met een mooi gesprek met de op de valreep teruggekeerde rechtsback Mickaël Tirpan.

Reacties