Final Four in zicht voor Kembit Lions

Foto: Kembit-Lions

De kaarten in de BeNeLeague Handbalcompetitie zijn bijna geschud. Kembit-Lions ligt goed op koers om een plek in de top vier van de ranglijst veilig te stellen.

Een plek in de top vier geeft recht op deelname aan de Final Four, een finale waarin de nummers 1 tot en met 4 van de ranglijst onderling uitmaken wie zich kampioen van de BeNeLeague-competitie 2021-2022 mag noemen.

Vanavond speel Kembit-Lions tegen AtomiX, dat zich niet meer kan plaatsen voor de Final Four.

Kembit-Lions heeft de laatste twee wedstrijden prima zaken gedaan door uit tegen BEVO en Aalsmeer 3 punten te halen. Kembit-Lions moet nog één punt halen om de Final Four deels veilig te stellen met nog vier wedstrijden te spelen, inclusief de inhaalwedstrijd thuis tegen Pelt op 8 maart aanstaande. Volendam is – met 5 punten achterstand – ook nog in de running. Als Volendam nog alle te spelen wedstrijden (4) wint, moet LIONS in totaal nog 4 punten halen om de Final Four definitief veilig te stellen. Volendam moet het onder andere nog opnemen tegen Pelt en Bocholt.

Er is dus nog volop spanning in de BeNeLeague en Lions zal zijn uiterste best moeten doen om als Nederlands beste ploeg uit de strijd te komen.

De wedstrijd tegen Atomix begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in de Stadssporthal, Stadswegske 8 in Sittard.

Reacties

Cookieinstellingen