Belangrijk weekend voor Snackpoint Eaters Geleen

Dit weekend speelt Snackpoint Eaters Limburg maar liefst 3 wedstrijden! Dit is het gevolg van het uitstellen van een aantal wedstrijden in de BeNe-League vanwege corona in diverse teams.

Deze inhaalwedstrijden zijn nog van belang voor de eindstand van de BeNe-League en bepalen dus tegen welke tegenstanders Snackpoint Eaters Limburg het in de kwartfinale van de Play-offs moet opnemen.

Vanavond gaat Eaters strijd aan met UltimAir Hokij Den Haag om een plek in de finale van de Final4 | Kampioenschap van Nederland. Eaters speelt als nummer 3 tegen de nummer 2 en bekerwinnaar Den Haag een uitwedstrijd in de Uithof. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

Morgen, zaterdag 5 maart, spelen Eaters in het Belgische Leuven tegen de plaatselijke Chiefs voor de Bene-League, deze wedstrijd begint om 20:00 uur.

Of, tegen wie en waar zondagavond wordt gespeeld hangt af van de uitslag van de uitwedstrijd die vanavond tegen Den Haag wordt gespeeld. Als Eaters het duel weet te winnen speelt het Geleense team de finale van de Final Four in Utrecht tegen Heerenveen of Zoetermeer, deze wedstrijd begint om 15:00 uur. Bij verlies komen de Golden Sharks van Mechelen op bezoek in Geleen. Om 19:00 uur start dan in de ijshal van Laco Glanerbrook de laatste wedstrijd in de voorronde van de BeNe-League.

De eventuele losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Mechelen start vanavond nadat de uitslag van de halve finale in Den Haag bekend is.

De kaartverkoop voor de finale van de Final Four in Utrecht verloopt via IJshockey Nederland en Ticketpoint. Let op: seizoenkaarten van Snackpoint Eaters Limburg zijn voor de finale van de Final Four niet geldig.

Na dit weekend gaan de play-offs van start. Het is nog niet helemaal duidelijk wie de tegenstander van Snackpoint Eaters Limburg wordt in de kwartfinale van de Bene-League. Ook dit zal dit weekend bekend worden aan de hand van de laatste wedstrijden.

Wel is al duidelijk dat de verliezers in de Best of Three van de kwartfinale om de Coupe der Lage Landen verder spelen. Meer over de opzet en speeldata van de play-offs volgen na het weekend.

Reacties

Cookieinstellingen