Fortuna Sittard Fanplein voorafgaand aan duel met Feyenoord

Foto: SGN

Fortuna Sittard speelt zondagmiddag 1 mei om 16:45 uur de voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen. De tegenstander is Feyenoord.

Door het gelijkspel uit bij Utrecht en de twee achtereenvolgende thuiszeges tegen Sparta en Go Ahead staat Fortuna Sittard nu op de veertiende plek van de ranglijst, maar het degradatiegevaar is nog allerminst geweken. Tegen Feyenoord hoopt het team van coach Sjors Ultee dan ook weer andermaal te mogen rekenen op de hartstochtelijke steun van de twaalfde man. En om de fans alvast in de juiste stemming te brengen organiseert de club voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijd opnieuw een Fanplein. Dat gebeurt in samenwerking met het Tom Dumoulin Bike Park.

Vanaf 14:45 uur – dat is twee uur voor aanvang van de wedstrijd – is er op het binnenterrein van het Tom Dumoulin Bike Park vertier voor jong en oud. Er worden diverse activiteiten opgezet, waarbij de jeugdige fans hun energie kwijt kunnen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te genieten van een hapje of drankje. (Betaling consumpties enkel met pin!) Een DJ zorgt voor de muziek.

De ingang van het Fanplein is aan de Lissabonlaan. Het Fanplein sluit om 16:45 uur, als de wedstrijd begint.

Maar ook binnen de stadionmuren zijn er acties op touw gezet voorafgaand aan de wedstrijd. Vanaf het moment dat de stadionpoorten om 14:45 uur openen is er anderhalf uur lang een pre-party. Gedurende deze party ontvang je bij de cateringpunten een halve liter Brand-bier of frisdrank voor de prijs van een kwart liter. Daarnaast zal in hetzelfde tijdsbestek ter hoogte van de Fernando Ricksen Side een DJ muziek draaien.

Wie neem jij mee naar Fortuna Sittard?

Ben jij er tijdens de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord bij? De 12e man maakt het verschil in de spannende slotfase van het seizoen. Kom daarom samen met een vriend, vriendin, broer of zus en steun de ploeg. Maak er samen een onvergetelijke dag van. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €6,50 en kunnen gemakkelijk worden besteld via onderstaande link.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen