Fortuna Sittard trapt voorbereiding af tegen Viktoria Köln

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Over precies een maand start Fortuna Sittard met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De eerste veldtraining op het eigen trainingscomplex in Buchten staat gepland op zondag 26 juni. Het eerste oefenduel vindt een kleine week later plaats. Op zaterdag 2 juli om 14:00 uur is Viktoria Köln de tegenstander.

Viktoria Köln speelt sinds het seizoen 2019/2020 in de 3. Bundesliga, het derde niveau in Duitsland. Daarin eindigden de Keulenaren structureel aan de bovenkant van het rechterrijtje. Afgelopen seizoen werd het voetbaljaar afgesloten op een dertiende plek.

Omdat rond die tijd wordt gewerkt aan de grasmat in het stadion aan de Milaanstraat wordt deze oefenwedstrijd elders gespeeld. Waarschijnlijk wordt dat het terrein van RKVV Eindse Boys in Nederweert. Meer informatie daarover volgt later.

In verband met werkzaamheden aan de grasmat in het Fortuna Sittard Stadion dient de oefenwedstrijd elders te worden gespeeld. De aftrap zal – onder voorbehoud – plaatsvinden op het complex van RKVV Eindse Boys in Nederweert-Eind. In de voorbereiding op het afgelopen seizoen werd eveneens uitgeweken naar het complex in Midden-Limburg. Bezoekersinformatie volgt op een later moment.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen