Membershipkaartenverkoop Fortuna Sittard krijgt boost

Foto: SGN

Het bericht dat Fortuna Sittard de bekende Turkse aanvaller Burak Yilmaz heeft weten te strikken houdt de gemoederen bij voetballiefhebbers aardig bezig.

In heel Nederland wordt – soms met ongeloof, soms met afgunst – gereageerd op wat nu al wordt benoemd als dé transfer van de transferperiode, die nog maar net is begonnen.

De komst van de ervaren spits heeft bij de Fortuna-aanhang in elk geval tot veel enthousiasme geleid. Dat enthousiasme is ook af te leiden uit de flinke groei die de verkoop van membershipkaarten momenteel doormaakt. Je mag verwachten dat de club ook van Turkse zijde veel extra supporters kan bijschrijven, want de ex-international van Turkije heeft ook de nodige fans onder zijn in deze regio wonende landgenoten.

De teller van het aantal verkochte seizoenskaarten beweegt zich momenteel – ruim zes weken voor aanvang van de competitie – richting de 4500 stuks. Het lijkt er dus op dat de club aanmerkelijk meer seizoenskaarten aan de man zal brengen dan vorig seizoen: toen stond de teller bij de start van de competitie op 3750 stuks.

 

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen