Spelers Fortuna Sittard begonnen met voorbereiding op nieuwe seizoen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Bij Fortuna Sittard wordt al de nodige tijd achter de schermen hard gewerkt aan het samenstellen van de selectie voor het komende Eredivisieseizoen.

Er vertrekken nogal wat spelers naar andere clubs, dus er is dringend behoefte aan minimaal gelijkwaardige vervangers. De eerste versterkingen zijn gecontracteerd en de verwachting is dat er nog een aantal spelers bijkomen voordat op

Vandaag begonnen ook de spelers aan de voorbereiding op de vijfde opeenvolgende competitie in de Eredivisie.

Op het trainingscomplex in Buchten hadden zich enkele honderden fans van Fortuna Sittard verzameld om van de eerste training getuige te zijn. Behalve onder meer Yanick van Osch, Mickael Tirpan, Ivo Pinto, Samy Baghdadi, Arianit Ferati, Roel Janssen, Tijjani Noslin, Paul Gladon en Mats Seuntjens deden veel spelers van jong-Fortuna mee aan de training. De onlangs gecontracteerde Turkse spits Burak Yilmaz en de Griekse verdediger Dimitrios Siovas waren, net als middenvelder Deroy Duarte, nog niet van de partij. Ook middenvelder Ben Rienstra ontbrak op de training. Hij mag van Fortuna Sittard op zoek naar een andere club.

Wel van de partij was Yassin Ayoub. De voormalige middenvelder van onder meer Feyenoord en FC Utrecht heeft van zijn huidige club Panathinaikos toestemming om mee te trainen met Fortuna Sittard.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen