Uitslagen tennistoernooi Welling Peugeot Aope Zittesje

Afgelopen zondag werden op het tenniscomplex van SLTC in het stadspark in Sittard de finales van het Welling Peugeot Aope Zittesje gespeeld.

Op dit toernooi, het enige drie sterren toernooi in de regio, nam een aantal tennissers uit de Nederlandse top 100 deel.

• De enkelspelfinale bij de heren ging tussen Quin Verstegen en Elgin Khoeblal. Laatstgenoemde won de finale met 6-4 en 6-3.
    » Uitslagen HE***
  • Bij de vrouwen was Sevil Yuldasheva de winnaar van de enkelspelfinale. Zij versloeg Florentine Dekkers met 6-2 en 6-4.
    » Uitslagen DE***
  • In het dubbelspel won het duo Sander de Jongen en Rik Muller de finale van Clan Mikkelsen en Timo de Visser met 6-2 en 6-2.
    » Uitslagen HD***
  • De finale in het dubbelspel bij de vrouwen werd een walkover. Melissa Boyden en Sevil Yuldasheva trokken zich terug, waardoor hun tegenstanders Annelin Bakker en Florentine Dekkers het vrouwen dubbel wonnen.
    » Uitslagen DD***

Behalve de wedstrijden in het drie sterren toernooi werden er ook op lagere niveaus wedstrijden gespeeld. Alle winnaars van jet Welling Peugeot Aope Zittesje vindt u via onderstaande link.