Geschorste ploeggenoten staan snelle transfer Perr Schuurs in de weg

<em>Schuurs met Fortuna Sittard naar Eredivisie in 2018</em>
Schuurs met Fortuna Sittard naar Eredivisie in 2018
Foto: © Niels van Renen / Reflection Studio

Van de kant van verschillende clubs uit de Italiaanse Serie A zou belangstelling bestaan voor oud-Fortunaspeler Perr Schuurs.

De 22-jarige rechter centrale verdediger staat momenteel nog onder contract bij landskampioen AFC Ajax en vreest dat hij ook in het nieuwe seizoen te weinig bij de Amsterdammers aan spelen toekomt. Hij heeft daarom wel oren naar een transfer naar bijvoorbeeld Torino.

Als de clubs het eens worden over het transferbedrag zou een snelle overgang mogelijk moeten zijn, maar een snelle transfer wordt momenteel bemoeilijkt doordat de Ajax-defensie met twee schorsingen te maken heeft. Zo is Calvin Bassey de eerstvolgende twee wedstrijden verwezen naar de tribune en ontbreekt ook Edson Álvarez in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen de voormalige club van Per Schuurs. Schuurs start zaterdag dan ook vrijwel zeker in de basis van Ajax tegen Fortuna Sittard.

Meer transfernieuws over Schuurs is dan ook pas na de tweede competitieronde te verwachten. Fortuna Sittard zal de ontwikkelingen met bovengemiddelde belangstelling volgen, omdat de club bij de transfer van Schuurs naar Ajax een percentage op een doorverkoop heeft bedongen.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen