Vrouwen Fortuna Sittard tegen FC Eindhoven bij Eindse Boys

Foto: © Fortuna Sittard

Op dinsdag 6 september speelt het vrouwenteam van Fortuna Sittard om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen de vrouwen van FC Eindhoven.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind.

De nieuwe eredivisionist zal deze wedstrijd compleet zijn, inclusief de drie Belgische internationals. Het team van FC Eindhoven staat onder leiding van trainer-coach Ivo Veltrop uit Nederweert.

Kort voor de openingswedstrijd tegen Ajax in de Azerion Vrouwen Eredivisie, spelen de Fortuna Sittard vrouwen een wedstrijd tegen FC Eindhoven. Trainer Roger Reijners zal inmiddels een aardig beeld hebben van zijn selectie en komt langzaam de puntjes op de i aan het zetten voor de invulling van alle plaatsen.

In de wedstrijd tegen FV Mönchengladbach bewees aanvoerster Tessa Wullaert dat zij in ieder geval geen vraagteken kan zijn. De Belgische international is echt Europese top en een grote meerwaarde voor de debutant in de Eredivisie.

Tegenstander FC Eindhoven is actief in de Topklasse, de hoogste amateurklasse bij het vrouwenvoetbal. Onder leiding van trainer-coach Ivo Veltrop wil FC Eindhoven een gooi doen naar de titel en zo promoveren naar de derde divisie. Daarvoor heeft de vereniging een jonge en talentvolle selectie ter beschikking. Voor de toekomst beschikt FC Eindhoven over maar liefst 180 meiden, die zowel prestatief als recreatief actief zijn voor de vereniging.

De wedstrijd is gratis te bezoeken.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen