Fortuna Sittard zet voorbereiding voort aan de Turkse rivièra

<em>Fortuna Sittard op trainingskamp in Turkije</em>
Fortuna Sittard op trainingskamp in Turkije
Foto: © Fortuna Sittard

De selectie van Fortuna keerde na een korte vakantie afgelopen week terug op het trainingsveld, waarmee de voorbereiding op de tweede seizoenshelft officieel van start is gegaan.

Deze krijgt een vervolg aan de Turkse rivièra. Op vrijdag 2 december vertrekt de selectie richting Belek voor een tiendaags trainingskamp.

Aan de Turkse zuidkust speelt Fortuna twee oefenwedstrijden. Op 5 december is Adana Demirspor, de huidige nummer drie in de Turkse Süper Lig de tegenstander. Afhankelijk van het resultaat wacht drie dagen later het Letse FK Liepāja of Livingston FC uit Schotland. Momenteel wordt gekeken naar de mogelijkheden om de supporters op de hoogte te houden van het verloop van beide duels.

De ploeg keert op zondag 11 december weer terug op Nederlandse bodem. Eenmaal terug in Sittard oefent Fortuna nog twee keer. Op 17 december wacht in eigen provincie de koploper van Polen, RKS Raków Częstochowa. Op 22 december reist de ploeg af naar Duitsland voor de wedstrijd tegen MSV Duisburg. Meer informatie over deze twee wedstrijden volgt op korte termijn.

Dossier: Fortuna Sittard
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen