Fortuna Vrouwen vanavond thuis tegen Telstar

Foto: © Fortuna Sittard

De Fortuna Vrouwen spelen vanavond om 19:30 uur hun laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar.

Tegenstander is de andere nieuwkomer in de Azerion Vrouwen Eredivisie, Telstar. De Witte Leeuwen wisten tot dusver slechts één punt te behalen in hun eerste acht wedstrijden en bezetten daardoor de laatste plaats plek van de ranglijst. Fortuna staat stevig op de derde plek, achter koploper FC Twente en nummer 2 Ajax.

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna Heren. Iedereen kan plaatsnemen op de Oosttribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 18:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).

Verwachte opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Moïsa van Koot, Samantha van Diemen, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Amber van Heeswijk, Jarne Teulings, Tessa Wullaert, Feli Delacauw.

Dossier: Fortuna Sittard
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen