Fandag Fortuna Sittard dit jaar op de Markt in Sittard

18 jul , 12:00 Sport
fandag fortuna sittard 2023 5
Op zondagmiddag 21 juli staat bij Fortuna de jaarlijkse fandag op het programma. In tegenstelling tot andere jaren zal de fandag dit jaar plaatsvinden op de Markt in Sittard.
Tijdens deze middag zal de officieuze aftrap worden gegeven voor het seizoen 2024/2025. De dag gaat van start om 12:00 uur en de festiviteiten zijn afgelopen om 17:00 uur. Gedurende deze middag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er meerdere speelattributen, waarbij er prijzen gewonnen kunnen worden, en staan er diverse marktkraampjes waarbij merchandise en memberships worden verkocht. Uiteraard zijn er ook diverse kraampjes die worden ingevuld door partners en supportersgroepen.
Naast alle activiteiten en attributen zijn er ook voldoende food & drinks mogelijkheden bij de omliggende horecazaken en op het plein zelf. De gehele middag wordt muzikaal omlijst door een DJ. Uiteraard zijn ook de spelers van Fortuna het grootste gedeelte van de middag aanwezig. Zij lopen rond op het plein, waarbij jij alle gelegenheid hebt om met ze op de foto te gaan of om een handtekening te scoren.
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten op 21 juli:
fandag fortuna 2024 markt sittard