Taarten van De Graafschap-fan voor Fortuna Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Als dank voor het verslaan van NAC Breda heeft een trouwe fan van De Graafschap twee taarten cadeau gedaan aan Fortuna Sittard.

Technisch manager bij Fortuna Sittard Sjoerd Ars, afkomstig uit Didam (dicht bij Doetinchem) en zelf oud-speler van De Graafschap, haalde de taarten op bij bakker Berntsen in Didam, die ook fan van De Graafschap is.

Door de overwinning van het team van coach René Eijer op de geelzwarten uit Breda werd De Graafschap in elk geval gevrijwaard van directe degradatie naar de Keuken Kampioen divisie.

De Doetinchemmers kunnen in elk geval de degradatie nog proberen te ontlopen in de nacompetitie. Ze kunnen zelfs de nacompetitie nog ontlopen, ten koste van FC Emmen of Fortuna Sittard. Maar dan moet er uit gewonnen worden van streekgenoot Vitesse en thuis van Ajax en dan moeten de concurrenten geen punten meer pakken. Fortuna Sittard speelt op 12 mei uit tegen FC Groningen en op 15 mei thuis tegen Feyenoord. FC Emmen moet het nog uit opnemen tegen Willem II en thuis tegen FC Groningen.

Dossier: Fortuna Sittard
'

Reacties

article
161030
Als dank voor het verslaan van NAC Breda heeft een trouwe fan van De Graafschap
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/fortuna-sittard/20190501/taarten-van-de-graafschap-fan-voor-fortuna-sittard/
2019-05-01T06:34:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/04/21144042/fortuna-nac.jpg
De Graafschap, Didamse bakker, Fortuna Sittard, Taart
Fortuna Sittard