Fortuna Sittard oefent vanavond tegen VV Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanavond om 19:00 uur speelt Fortuna Sittard zijn eerste oefenpartij in de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen.

Het duel wordt afgewerkt op sportpark De Kroa op het veld van de tegenstander: VV Sittard. Het is het derde jaar op rij dat Fortuna Sittard de openingswedstrijd speelt tegen VV Sittard.

Tijdens het duel spelen mogelijk een aantal nieuwe – jonge – aanwinsten mee, zoals verdediger Patrik Raitanen en middenvelder Adnan Ugur. Wellicht speelt ook de bij PSV onder contract staande Deen Nikolai Laursen mee. De 21-jarige aanvaller traint momenteel mee bij Fortuna Sittard. Verder test Fortuna momenteel nog drie spelers: de 24-jarige linksbenige centrale verdediger Grégoire Amiot uit Frankrijk, de 20-jarige Belgische Ghanees en linksbuiten Jacky Donkor en de 19-jarige Duitse doelman Joshua Wehking.

De deze week door Fortuna voor vier jaar vastgelegde Finse spits en international Rasmus Karjalainen is nog niet van de partij: hij meldt zich in de eerste week van juli bij de training.

VV Sittard – Fortuna Sittard
Sportpark De Kroa
Bradleystraat 21, Sittard
Aanvang: 19:00 uur

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen