Aanvaller Jacky Donkor tekent tweejarig contract bij Fortuna Sittard

Foto: © Fortuna Sittard

Net als de Franse verdediger Grégoire Amiot trainde de Belgische Ghanees Jacky Donkor vanaf de eerste training op 22 juni ter voorbereiding op het nieuwe seizoen mee bij Fortuna Sittard.

Zijn prestaties tijdens de testperiode hebben de technische staf doe besluiten om de 20-jarige aanvaller een tweejarig contract aan te bieden, met een optie op een derde seizoen.

Donkor wordt transfervrij binnengehaald. Hij begon zijn jeugdopleiding bij AA Gent en speelde in de U18 van het Engelse West Bromwich Albion. In 2016 keerde hij terug naar België waar hij neerstreek bij het opleidingsteam van KSC Lokeren. Donkor maakte verder deel uit van de selectie van zowel Belgische als Ghanese jeugdelftallen.

Donkor is ontzettend blij met zijn nieuwe contract. “Ik vind dit een hele mooie groep om mee te werken en ik ben trots dat de club in mij gelooft. Ik ga keihard werken om deze club en de supporters trots te maken.”

Technisch manager Sjoerd Ars: “Wij hebben Jacky een geruime tijd kunnen bestuderen en zijn overtuigd geraakt van zijn kwaliteiten. We zijn dan ook zeer tevreden dat we hem nu definitief aan de selectie hebben toegevoegd”.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen