Maak ’t staartje van Fortuna Sittard-Feyenoord mee

Foto: SGN

Dinsdagavond spelen Fortuna Sittard en Feyenoord het restant van de vorige week vanwege de mist gestaakte bekerwedstrijd.

Dat gebeurt bij de stand 1-1 en met dezelfde 22 spelers – tenzij er sinds vorige week blessures werden opgelopen die deelname aan de wedstrijd belemmeren – die vorige week op het veld stonden toen scheidsrechter Kevin Blom verder spelen niet meer zag zitten. Alleen scheidsrechter Kevin Blom ontbreekt, zijn plaats wordt ingenomen door Martin van den Kerkhof.

Wie vorige week het bekerduel bezocht kan dinsdagavond zonder kosten met hetzelfde kaartje het restant van de wedstrijd – in elk geval 28 minuten resterende speeltijd en mogelijk een verlenging en vervolgens wellicht ook nog eens een strafschoppenserie – meemaken. En wie er vorige week niet bij was, maar nu wel graag Fortuna Sittard wil aanmoedigen om de volgende bekerronde te bereiken, die mag morgenavond voor 5 euro naar binnen. Die prijs geldt voor alle reguliere tribunevakken en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jeugd en volwassenen.

Er gelden dezelfde restricties als bij het eerste verkoop moment:

  • (Seizoen) ClubCard verplichting.
  • IDIN-verificatie
  • Maximaal 2 tickets per account.
  • Uitsluitend online, geen dagkassa.

» Online kaartverkoop

De verkoop van Sympathisanten en Business-tickets wordt eveneens hervat. Deze kaarten zijn aan te schaffen voor €15,00 (exclusief consumpties). Op 28 januari blijft de sympathisantenruimte gesloten. De Rabobank- en Brand-lounge zijn wel open. Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties