Eerste vier oefenduels Fortuna Sittard bekend

Foto: SGN

Fortuna Sittard speelt aanstaande zaterdag om 12:00 uur achter gesloten deuren het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Tegenstander is tweede klasser RKSV Bekkerveld uit Heerlen. Belangstellenden kunnen de wedstrijd live volgen via een live-stream op het Facebook-kanaal van L1. De link naar de liveverbinding wordt op de dag van de wedstrijden bekend gemaakt op de officiële clubkanalen.

Ook bij het tweede oefenduel zijn geen toeschouwers welkom. Op 25 juli speelt Fortuna Sittard om 14:00 uur tegen FC Dordrecht, de club waarmee Fortuna Sittard onlangs een samenwerkingsverband aanging. Ook dit duel is te volgen via een live-stream op het Facebook-kanaal van L1

Tijdens het tweede voorbereidingsblok staan oefenwedstrijden op het programma tegen tegenstanders uit de Eredivisie. Op maandag avond 10 augustus om 18:45 uur is Fortuna Sittard te gast bij FC Twente. De wedstrijd wordt live uitgezonden op FOX Sports. Het bijwonen van deze wedstrijd is door de huidige richtlijnen helaas niet mogelijk.

Twee weken later, op woensdag 26 augustus ontvangt Fortuna Sittard provinciegenoot VVV Venlo. De wedstrijd begint om 20:00 uur en ook dit duel wordt uitgezonden op FOX Sports. Meer informatie rondom dit duel volgt binnenkort.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties