Veer zeen trök: consumptiepenningen terug in stadion Fortuna Sittard

Foto: © Fortuna Sittard

Vorig seizoen konden supporters bij cateringpunten in het stadion van Fortuna Sittard afrekenen met een betaalkaart.

Om bezoekers met de huidige coronamaatregelen te kunnen blijven faciliteren worden de consumptiepenningen met ingang van het oefenduel tegen VVV-Venlo voorlopig opnieuw ingevoerd.

Reden daarvoor is dat tijdens de coronaperiode mobiele cateringpunten worden geïntroduceerd met een aangepast assortiment. Door met penningen te betalen kan er sneller en eenvoudiger worden afgerekend. Zodra de omstandigheden in het stadion het toelaten zal de betaalkaart weer in gebruik worden genomen. Tot die tijd is het uitsluitend mogelijk om met consumptiepenningen te betalen.

Het aanschaffen van munten kan vanaf zaterdag 8 augustus tijdens Route ’68. Cateringpartner SECC biedt tijdens het evenement iedereen de mogelijkheid om munten aan te schaffen met een voordelig bonussysteem. Daarnaast is het mogelijk om de openstaande tegoeden op de betaalpas om te zetten in munten. Dit geldt ook voor sympathisanten.

In het vervolg kunnen de penningen elke woensdag en donderdag tussen 15:00 en 18:00 uur worden aangeschaft bij de receptie in het stadion. Het is echter niet mogelijk om op wedstrijddagen munten te kopen in het stadion. Dit in verband met het voorkomen van wachtrijen en het snel afhandelen van bezoekersstromen. Daarom is er voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo op woensdag 26 augustus geen verkoopmoment.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties