Gaat Fortuna Sittard vanavond winnen in Emmen?

Foto: SGN

Fortuna Sittard speelt vanavond om 20:00 uur uit tegen FC Emmen de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen.

Het elftal van coach Kevin Hofland heeft tot nu toe drie wedstrijden verloren en er één gelijkgespeeld. Ondanks de slechte start van de competitie is er een duidelijk stijgende lijn in het spel van de club te zien. Zo werd thuis een 1-3 achterstand tegen AZ omgebogen in 3-3. Het daaropvolgende uitduel tegen PSV werd dan wel met 2-0 verloren, maar daarin kwam Fortuna Sittard sterk voor de dag. De ploeg kreeg een handvol uitstekende scoringskansen maar wist die niet te verzilveren. Coach Kevin Hofland hoopt dat zijn team tegen FC Emmen de stijgende lijn in het spel door weet te zetten en vanavond de eerste overwinning in deze competitie boekt.

Op Ben Rienstra na beschikt Fortuna Sittard over een fitte selectie. De op de laatste dag van de transferperiode aangetrokken centrale verdediger Jaroslaw Jach en middenvelder Samuel Moutoussamy maken mogelijk als invaller hun debuut. Beide spelers zijn fit en speelgerechtigd.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Lazaros Rota, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox, Jorrit Smeets, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Mats Seuntjens, Sebastian Polter, Lisandro Semedo.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties