Fortuna Sittard trekt buitenspeler Leroy George aan

Foto: © Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft met de 33-jarige buitenspeler Leroy George de derde versterking van de wintertransferperiode binnengehengeld.

George tekende na een proefperiode van enkele weken een contract voor de rest van het seizoen en gaat spelen met rugnummer 33.

De kersverse aanwinst is blij met zijn terugkeer in Nederland, zo laat hij op de website van Fortuna Sittard weten. “Het is goed om weer terug te zijn. Ik ben blij met de kans om mezelf weer te kunnen laten zien op Eredivisie-niveau. Daar ben ik Fortuna Sittard enorm dankbaar voor. Ik kan niet wachten om een bijdrage te leveren aan de ambities van de club.”

Sjoerd Ars, technisch manager, is op zijn beurt eveneens content: “Leroy heeft de afgelopen weken met ons mee getraind, waardoor we een goed beeld hebben van zijn kwaliteiten. We halen met hem een ervaren speler in huis, die op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten kan. En hij is topfit, dus kan er meteen staan. Dat is ook wel een fijne bijkomstigheid in deze drukke periode.”

George brak door bij FC Utrecht en kwam in Nederland ook uit voor N.E.C. Nijmegen. Daarna vertrok de avonturier naar het buitenland, waar zijn carrière hem voerde langs clubs uit Azerbeidzjan, Turkije, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties