Fortuna Sittard vanmiddag mogelijk met Van Osch tegen PSV

Foto: SGN

Fortuna Sittard speelt vanmiddag om 14:30 uur in het stadion aan de Milaanstraat het competitieduel tegen PSV.

De nummer twee van de ranglijst is op voorhand favoriet, maar Fortuna Sittard is erop gebrand om nou ook eens tegen een topclub in de Eredivisie een goed resultaat neer te zetten. De uitwedstrijd werd weliswaar met 2-0 verloren, maar Fortuna Sittard speelde toen een uitstekende wedstrijd. Hopelijk is dat vanmiddag opnieuw het geval en wordt daar een passend resultaat bij geboekt.

De grote vraag die iedereen – zeker na alle gedoe van afgelopen week – bezig houdt is: hoe gaat het met het herstel van doelman Yanick van Osch. Het lijkt de goede kant op te gaan, maar of hij inzetbaar is blijkt pas vanmiddag rond 14:30 uur. Mocht hij nog niet fit genoeg zijn om de wedstrijd te keepen dan weet coach Sjors Ultee zich in elk geval verzekerd van de medewerking van Alexei Koselev. De Moldaviër vertrekt binnenkort naar Japan.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: in het doel Alexei Koselev of Yanick van Osch; Mickaël Tirpan, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox; Tesfaldet Tekie, Ben Rienstra, Zian Flemming; Lisandro Semedo, Sebastian Polter en Mats Seuntjens.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties