Fortuna Sittard mist vier vaste krachten tegen ADO Den Haag

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Zondag speelt Fortuna Sittard in Den Haag tegen ADO, de hekkensluiter van de Eredivisie.

De ploeg uit de hofstad staat op de laatste plek van de ranglijst met 6 punten achterstand op FC Emmen. Winst tegen Fortuna Sittard is voor ADO van het grootste belang om nog een beetje te mogen hopen op het behalen van een plek in de nacompetitie om lijfsbehoud in de Eredivisie.

Aan de andere kant is Fortuna Sittard onderhand wel weer eens aan een succesje toe. Die zal dan wel moeten worden behaald door een zeker op vier plekken gewijzigd elftal. Doelman Yannick van Osch is er zondagmiddag niet bij, omdat hij positief is getest op het coronavirus. Verder zijn Martin Angha en Roel Janssen geschorst en is Mickaƫl Tirpan nog geblesseerd. Voorin krijgt Lisandro Semedo naar verwachting rust.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Piet Velthuizen, Lazaros Rota, Ben Rienstra, Dario van den Buijs, George Cox, Mats Seuntjens, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Thibaud Verlinden, Sebastian Polter en Emil Hansson.

De wedstrijd in het Cars Jeans Stadion begint vanmiddag om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties