Middenvelder Ben Rienstra sluit weer aan bij de selectie Fortuna Sittard

Foto: SGN/Fortuna Sittard

Aan het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen was er slecht nieuws voor aanvoerder Ben Rienstra van Fortuna Sittard.

Bij een medische controle werd een mogelijk hartprobleem vastgesteld. Daarmee raakte de middenvelder voor onbekende tijd uit de roulatie en bestond onzekerheid over het verdere verloop van zijn voetbalcarrière. Inmiddels zijn alle vervolgonderzoeken afgerond en zijn alle seinen weer op groen komen te staan.

De officiële lezing vanuit de club en Ben Rienstra: “Ben heeft de voorbereiding moeten missen in verband met noodzakelijke vervolgonderzoeken. Inmiddels zijn deze afgerond en heeft Ben van de medisch specialist groen licht gekregen om weer aan te sluiten bij de selectie. De specialisten op de club en extern zullen de situatie blijven monitoren. Ben wil iedereen bedanken voor de geboden rust en steun in de afgelopen periode en kijkt uit naar de terugkeer op het veld.”

Opluchting dus in het Fortuna Sittard-kamp. In de eerste plaats voor Ben Rienstra zelf, maar ook omdat de middenvelder een belangrijke speler in het elftal is.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen