Nieuw seizoen Fortuna SC TV start vanavond met De Voetbaltafel

Foto: SGN/Fortuna SC TV

Fortuna Sittard is vorige week goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie: FC Twente werd met 2-1 verslagen.

Ondanks die goede start kende de club uit Sittard nogal wat tegenslagen in de voorbereiding. En daarnaast werd ook het geduld van de fans om hun club weer eens in het echt te door de Covid-maatregelen behoorlijk op de proef gesteld. Maar het wachten was de moeite waard, want in een spannend openingsduel tegen FC Twente bleven de drie punten gewoon in Sittard. Een droomstart voor de geel-groenen.

Uiteraard zorgde dit voor momenten vol passie die allemaal zijn vastgelegd door de reporters van Fortuna SC TV, want ook Fortuna SC TV keert terug. Elke maand worden twee uitzendingen via de social media kanalen van de supportersvereniging Fortuna SC (via Facebook en YouTube) gratis aangeboden. Een keer per maand middels een reguliere uitzending en de andere uitzending in de vorm van een live voetbaltafel, met wedstrijd- en sfeerbeelden en prominente gasten met wie de laatste ontwikkelingen bij Fortuna Sittard besproken worden.

De voetbaltafel met als gast Sjoerd Ars

Vanavond om 19:30 uur wordt de eerste voetbaltafel uitgezonden. Naast veel sfeerbeelden rondom de openingswedstrijd tegen FC Twente, een interview met trainer Sjors Ultee en de opening van de nieuwe City Fanshop mag onze eerste gast er ook zijn: Sjoerd Ars. Sjoerd is niet alleen de topscorer aller tijden van de Eerste Divisie, maar – belangrijker nog – hij is ook de technisch manager van Fortuna Sittard en dus eindverantwoordelijk voor de selectie en transfers. Met de aflopende transfermarkt in het verschiet is dit dus een uniek moment om de transfers en de selectie te bespreken. Presentatoren Maurice Nohlmans en Lars Peeters hebben er dan ook erg veel zin in om van deze live uitzending een boeiend en prettig gesprek te maken. Kijken dus!

Op donderdag 16 september staat de volgende reguliere uitzending op de agenda, waarbij er naast veel unieke voetbalbeelden en speler interviews ook ruim aandacht is voor de fan-scene en de Academy (jeugdopleiding) van Fortuna Sittard.

De uitzendingen zijn altijd te bekijken op YouTube. Wil je niks missen? Abonneer je dan gratis op het YouTube-kanaal van Fortuna SC TV.

Reacties