Koop ticket voor Fortuna Sittard – SC Cambuur en bezoek bekerduel tegen TOP Oss gratis

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Voor Fortuna Sittard staat aanstaande zaterdag de belangrijke thuiswedstrijd op het programma tegen SC Cambuur.

De club kan daarbij steun vanaf de tribunes goed gebruiken en heeft daarom besloten om aan deze wedstrijd een leuke actie te koppelen. Wie een ticket koopt voor de wedstrijd tegen SC Cambuur ontvangt een gratis ticket voor de bekerwedstrijd tegen TOP Oss.

Op woensdag 27 oktober om 20:00 uur staat voor Fortuna Sittard een bekerwedstrijd op het programma tegen TOP Oss. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het eigen Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd is niet alleen gratis te bezoeken voor members van Fortuna Sittard, maar ook voor iedereen die voor aanstaande zaterdag een ticket aanschaft voor de wedstrijd tegen SC Cambuur.

Supporters die al in het bezit zijn van een los ticket tegen SC Cambuur ontvangen eveneens een 100% kortingscode waarmee zij ook een gratis ticket kunnen aanschaffen.

Verkooppunten

Tickets voor de wedstrijd tegen SC Cambuur zijn op diverse manieren aan te schaffen. Uiteraard is het mogelijk om via onderstaande button makkelijk en snel een online ticket te bemachtigen. Daarnaast is het aankomende zaterdag mogelijk om een fysiek ticket aan te schaffen in de fanshop in de binnenstad van Sittard. Op de wedstrijddag zelf is het vanaf anderhalf uur voor aanvang mogelijk om een ticket te kopen bij de ticketunit bij de Zuid-tribune.

Wanneer een fysiek ticket wordt aangekocht bij de fanshop of de ticketunit, ontvang je direct het gratis ticket voor de wedstrijd tegen TOP Oss.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties