Supporters Fortuna Sittard lopen Walk for Life

<em>Mini-mars  2022 onderweg</em>
Mini-mars 2022 onderweg
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard heeft onder meer als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen.

Hierdoor helpt Fortuna mee aan het creëren van een (iets) betere wereld.

Fortuna Sittard is méér dan voetbal alleen.

In dat kader organiseert Fortuna in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC en Kennedy-Mars Sittard op paaszaterdag 8 april 2023 een Walk for Life. Op deze dag kan iedereen – van jong tot oud en van super fit tot mensen met een beperking – samen met een delegatie van Fortuna-vertegenwoordigers deelnemen aan de tien kilometer lange Mini-Mars.

De verzorgde wandeling wordt in een memorabele ‘geelgroene ambiance’ gelopen. De wandelroute deel van de beroemde Sittardse Kennedy-Mars.

De gezamenlijke start is om 12:00 uur vanaf de Markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt. De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uitloopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars.

Meelopen?

De inschrijving voor volwassenen bedraagt 16 euro en voor jeugd tot en met 14 jaar 8 euro. Inschrijven kan tot 17 maart 2023 via de webshop. Bij opgave doe je officieel mee met de Mini mars in een heerlijke ambiance, je krijgt een officieel Fortuna ‘Walk for Life’-shirt, een gratis ticket (zuidtribune) voor de wedstrijd Fortuna – AZ Alkmaar (16 april 2023) en je steunt direct de goede doelen (MVO) van Fortuna.

Dossier: Fortuna Sittard
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen