Vanavond inhaalwedstrijd tussen Fortuna Vrouwen en PEC Zwolle

Foto: © Fortuna Sittard

Vanavond om 18:00 uur speelt Fortuna Vrouwen in het stadion aan de Milaanstraat in Sittard de inhaalwedstrijd in de Azerion Eredivisie Vrouwen tegen de vrouwen van PEC Zwolle.

De wedstrijd zou eigenlijk op 20 januari worden gespeeld, maar moest worden afgelast vanwege sneeuw.

PEC Zwolle behaalde tot dusver 12 punten uit 13 wedstrijden, waarmee ze op de achtste plek staan. Fortuna heeft 13 punten meer en staat stevig op de derde plek van de ranglijst. Op 30 september van vorig jaar boekte Fortuna Vrouwen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle de eerste overwinning van het eerste seizoen in de Azerion Eredivisie Vrouwen, een historische 2-5 overwinning.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Moïsa van Koot, Samantha van Diemen, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Amber van Heeswijk, Jarne Teulings, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna 1. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende.

Ben je niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, is vanaf 18:30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).

Dossier: Fortuna Sittard
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen