Gezondheidswinkel Balsemien: hét adres voor een goede weerstand

Foto:

Gezondheidswinkel Balsemien is het adres om een goede weerstand op te bouwen, want de koude en natte dagen zijn gearriveerd en hier vind je alle natuurlijke middelen en voedingssupplementen van VSM en A. Vogel naast de kruidenmengsels van Louise van Wamel zelf.

Kruiden voor in maaltijden, maar ook met een sterke geneeskrachtige werking. Voor een betere weerstand of om de bloeddruk te reguleren, maar ook ter ontspanning, tegen verstoppingen in de darmen of om te ontgiften. Je kunt er ook terecht voor alle goede vitaminen met een breed assortiment RAW food, lekker en gezond! 
Van Wamel is een echte kruidenvrouw, zoals ze zelf vertelt. “In het begin mengde ik de kruiden persoonlijk voor iedere kwaal, inmiddels heb ik de recepten wel op papier staan. Je kunt ongelooflijke dingen bereiken met het juiste gebruik van bepaalde kruidenmixen en gezonde voeding.”
Op het gebied van cursussen en workshops ben je hier ook aan het juiste adres. In Sittard vind je in het verlengde van de winkel een mooi en rustiek ingerichte spirituele ruimte. Naast de winkels in Sittard aan het Tempelplein en in Maastricht aan de Markt kun je vanaf nu ook aan de Plats in Echt een vestiging van Gezondheidswinkel Balsemien vinden. Nog meer ruimte dus voor haar klantenkring.
Tekst: buro046
'
article
14153
Balsemien: hét adres voor een goede weerstand
Gezondheidswinkel Balsemien is het adres om een goede weerstand op te bouwen, want de koude
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20131114/gezondheidswinkel-balsemien-ht-adres-voor-een-goede-weerstand/
2013-11-14T09:59:38+02:00
https://sittard-geleen.nieuws.nl/media/sites/305/2013/10/c3ghrcj6hev85so3gnj09mich-balsemientempelplein1-16-9.gif
Zakennieuws