Zomercursus Ashtanga-Power yoga

Yogaplace Sittard – gestart in 2006 – is ontstaan vanuit de gedachte dat yoga voor iedereen is, ongeacht leeftijd, geslacht, cultuur of geloof. Dat merk je al bij binnenkomst: rust, ontspanning en de persoonlijke sfeer zorgen voor een warm welkom. 

De zaal is licht en biedt rust en ruimte, waardoor er voldoende aandacht is voor persoonlijke begeleiding. Tevens inspireert de omgeving en word je tijdens de yogalessen door gepassioneerde docenten gestimuleerd om je eigen rustmoment te creëren en tijd te nemen voor jezelf. Meld je gerust een keer aan voor een gratis proefles!
In de zomer heeft Yogaplace volop activiteiten. Eén daarvan is de zomercursus Ashtanga-Power yoga in 1 week, met verdieping en achtergrond, van 7 tot en met 11 juli. 
Focus
  • leren kennen van je mogelijkheden op fysiek, mentaal en emotioneel en subtieler niveau
  • praktische cursus waarbij het ontwikkelen van ademtechniek, meditatie, concentratie, flexibiliteit, kracht en ontspanning en rust voorop staat
  • het ervaren van je innerlijke kracht en wat jij belangrijk vindt in jouw leven door praktische bewustwordingsoefeningen
Doel
Een dagelijkse persoonlijke practise die je met zelfkennis, discipline, liefde en geduld eigen maakt en je een opstap geeft naar te leven wat echt belangrijk voor jou is.
Heb je zin in een korte intensieve afwisselende en uitdagende cursus? Ben je beginner of wil je verdieping voor je eigen practise? Meld je dan aan bij Yogaplace Sittard.
Yogaplace Sittard
Broeksittarderweg 150 A
6137 BL Sittard 
Telefoon: 046 4528446
Cookieinstellingen