Wie jarig is trakteert!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Damesmodezaak Van Neer Eyckeler bestaat dit jaar 120 jaar en dat is reden voor een jaar lang feestelijke acties en aanbiedingen.

Donderdag 2 april organiseert Van Neer Eyckeler de Gerry Weber modeflitsen. Daarbij tonen professionele mannequins de nieuwste Gerry Weber collectie en geven zij u bovendien van 10:00 tot 17:00 uur stylingadviezen.

Gerry Weber is een gevestigde naam in damesmodeland. Het merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn geweldige pasvorm. De collectie omvat jasjes, blouses en shirts, pantalons en rokken en daarbij ook nog mooie shawls. Alle kledingstukken zijn bovendien goed met elkaar te combineren, zodat er voor elke vrouw en voor elk draagmoment en stijl – hetzij zakelijk, gekleed, casual of chique – keuze genoeg is.

Aankopen vanaf € 125 worden op 2 april beloond met een mooie portemonnee. De jarige geeft bovendien elke klant bij elke besteding van € 120 nog eens € 12 extra korting. En als klap op de vuurpijl wordt tot aan Pasen iedere dag een kledingcombinatie verloot.

gerry-weber-modeflitsen-van-neer-eyckeler-2-april-2015

Cookieinstellingen