Verras uzelf met … uzelf, maar dan anders!

Iedereen, jong, oud, man of vrouw, die vindt dat hij of zij toe is aan een andere ‘look’, maar niet weet wat hem of haar het beste staat kan er een ondergaan: een metamorfose, oftewel een styling make-over.

Die kan er voor zorgen dat iemands uitstraling wordt vergroot waardoor hij of zij een betere eerste indruk achterlaat en zich onderscheidt van anderen. Dat kan bij sollicitaties en bij publieke/commerciële functies het verschil maken, want daarin is een eerste indruk bijzonder belangrijk.

Klik maar eens op de foto boven dit bericht en zie wat een metamorfose kan betekenen. Ook als cadeau is een metamorfose natuurlijk zeer geschikt, want daarmee zet je iemand écht in het zonnetje.

Salon Mano Capelli e Bellezza in Geleen verzorgt regelmatig dergelijke ‘gedaanteverwisselingen’ middels een uitgekiende en passende mix van hairstyling, bijpassende visagie en kleding. Verras uzelf met … uzelf, maar dan anders!

De creatieve salon timmert altijd hard aan de weg en is inmiddels bekend als Leukste kapsalon Limburg 2014, Beste kapper Limburg (Tulpweb) én Leukste kapsalon Sittard-Geleen 2015. Verder is Salon Mano genomineerd voor de Creativiteitsaward 2015 en de titel Leukste Kapsalon Limburg 2015. De winnaars van deze awards worden op 21 september 2015 bekend gemaakt.

Nieuwsgierig geworden?
» Salon Mano

Henri Hermanslaan 108, 6162 GJ Geleen
Tel. 0464490150

Hairstyling & visagie: Salon Mano (Foto’s: © Nadine van Mierlo)

Logo-Salon-Mano-banner-620-breed

Cookieinstellingen