Vandaag koopzondag met All About Fashion in Sittard

Foto:

Vandaag, (koop)zondag 30 april, staat het centrum van Sittard geheel in het teken van mode tijdens het event All About Fashion. Om 13:00 uur vindt de openingsshow plaats op de Markt en om 15:00 uur is er een show op de Steenweg.

All About Fashion is een goed begin van het zomer- en lenteseizoen waarbij lokale winkeliers van de stad hun unieke, eigenzinnige collecties laten zien. Laat je op deze koopzondag onderdompelen in de wereld van mode!

Fashionparade

Sessibon zorgt dit jaar wederom voor een te gekke fashionparade. De nieuwste trends en mooiste outfits zullen langs komen. Meer dan 70 modellen paraderen op bijpassende muziek door de binnenstad van Sittard met de laatste collecties van lokale winkeliers. Voor iedereen zit er wel iets moois tussen!

Beautyspots

Laat je verwennen bij één van de beauty-spots op de Limbrichterstraat! Verschillende beautyzaken van de binnenstad staan met make-up- en hairstylisten klaar om je een hippe make-over te geven. Wedden dat jij na die make-over klaar bent voor het voorjaar?

Modepolitie

Let op dat je er op-en-top bijloopt op 30 april, want de modepolitie is er weer! Wie weet spotten de modeagenten je bijzondere outfit en win je een leuke prijs!

Knutselen voor kids

Voor de kleine fashionistas is de kinderhoek ook dit jaar weer onderdeel van All About Fashion. Kinderen krijgen de kans om een eigen tas te ontwerpen. De keuze is reuze: kleurrijke tassen liggen klaar om versierd te worden met de mooiste pailletjes, strikjes, en lintjes. U vindt de kinderhoek op de Voorstad.

In it to win it!

Misschien houd je wel een leuk cadeau over aan deze feestelijke koopzondag! Vul na aankoop van een product bij een van de deelnemende winkeliers de voucher in en maak kans op een grandioze fashionprijs.

De Sittardse winkeliers zien u graag op 30 april in de binnenstad van Sittard!

All About Fashion is een event van Centrummanagement Sittard, in samenwerking met SESSIBON: dé expert in fashionshows.

All about fashion

Cookieinstellingen