Meiden van Sittard vinden Ma-de-Liefste

Foto: Werkaandewinkel

Aanstaande zondag is het Moederdag, dé dag om jouw Ma-de-Liefste eens goed in de watten te leggen.

Deze week hebben de Meiden van Sittard – een groep vrouwelijke Sittardse ondernemers met een eigen speciaalzaak – met het oog op Moederdag allerlei acties voor hun klanten in petto.

Om er een paar te noemn: je kunt meedoen aan een workshop schuursponsjes haken bij Wollstreet, of een handgemaakte moederdagkaart ontvangen bij Werkaandewinkel wanneer je er overtollige kleding inlevert. Bij Vonja XL krijgen klanten rond Moederdag iets lekkers aangeboden en bij Flow’s Boekensteun kunnen kinderen een Ma-de-liefste schilderijtje maken. Bij Mooi krijgen klanten een cadeautje bij een cadeautje. En wie zondag trek heeft in asperges trakteert moeder op een lekker aspergemenu bij Schtad Zitterd.

Behalve dat de Meiden van Sittard inhaken op Moederdag doet ook het Sittardse Centrummanagement dat met veel enthousiasme. Onder de titel Alles veur de Mam is er zaterdag van alles te beleven in de binnenstad. Trek een cadeautje bij de touwtrektent, maak een foto in de retro-photoboot, geniet van een zoete lekkernij en van singer-songwriter Lotte Walda, haal een roos voor je mama, snoep van een eetbaar boeketje, vraag de balllonnennar om een luchtig cadeautje en nomineer je moeder beslist voor de titel Liefste Mama van Sittard en maak kans op een weekendje touren in een Mini.

Reacties