Cadeaus voor basisschool Tarcisius in Heerlen

Foto: © Stephanie Franssen Lemmerlijn

Vandaag worden de leerlingen van de Heerlense basisschool Tarcisius eens flink verwend. Osseforth Opleidingen schenkt de basisschool verschillende leermiddelen met als thema Verkeersveiligheid.

Daarnaast gaat Osseforth Opleidingen er begin volgend jaar nog eens met een grote vrachtwagen op bezoek voor het geven van de dode-hoek-cursus. Dan leren de scholieren hoe (on)zichtbaar je bent in het verkeer.

Een cheque ter waarde van € 1.000 is vandaag overhandigd aan de schooldirecteur. School blij, kinderen blij en ook Osseforth Opleidingen blij.

Vrijdag 16 juni werd de nieuwe vestiging van Osseforth Opleidingen in Heerlen feestelijk geopend. Frank en Lara Osseforth verzochten de genodigden bij een geschenk te denken aan een gift. Want zoals op de uitnodiging stond “We zouden het fijn vinden om alle giften te schenken aan een goed doel met een educatief verantwoorde insteek.” Zo gezegd, zo gedaan. Eind mei kreeg basisschool Tarcisius in Heerlen een telefoontje van Osseforth Opleidingen. De vraag werd gesteld of ze behoefte hadden in een korte samenwerking met als insteek de verkeersveiligheid van kinderen te vergroten. Basisschool Tarcisius was meteen enthousiast en de samenwerking was en is een feit.

Reacties