Wollstreet in Sittard viert komend weekend haar derde lustrum

15 jaar Wollstreet
15 jaar Wollstreet
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en maandag 25 september viert Wollstreet, Sittard’s beste, leukste en hipste breiwinkel, haar vijftienjarig bestaansfeest.

Je bent van harte uitgenodigd om tussen 11:00 en 17:00 uur aan te haken bij het feestprogramma in de fraaie winkel van Sandra Nohlmans aan de Rijksweg Noord 58 in Sittard, tegenover Ligne. Echt een winkel om inspiratie op te doen!

Je kunt er op je gemak en doorlopend kijken naar de nieuwe collecties garens, patronen en veel voorbeeldmodellen sjaals, vesten, truien, poncho’s en plaids.

Wollstreet viert haar jubileum graag met haar klanten én met enkele speciale gasten zoals

De eerste 150 bezoekersontvangen een goody-attentie van Wollstreet in samenwerking met haar leveranciers. Lang YarnsKatia GarensDurablePhildarScheepjeswolCraftKitchenG Brouwer & Zn – Fournituren GroothandelSchoppel Wolle.

  • Koffie en thee met macarons;
  • Laat een gratis nieuwe profielfoto maken;
  • Laat een foto met je allermooiste zelfgebreide of -gehaakte trui-vest-poncho-sjaal of muts maken en maak kans op een van de drie cadeaubonnen van Wollstreet t.w.v. € 50;
  • Probeer en smeer wolvetcrème van de Noordkroon uit Texel;
  • Leren schorten van Carina Sterk;
  • Profiteer van de outlet – garens en modellen.

Vrijdag 22 september

Wieke en Heidy zijn aanwezig tussen 14:00 en 17:00 uur. Je kunt aansluiten bij een gratis workshop Tunisch haken.

Zaterdag 23 september

  • 11:00-17:00 uur: Wieke en Heidy nodigen je uit voor een gratis workshop Tunisch haken. Kristel Vervoort heeft haar mooiste werken meegebracht naar Wollstreet en vertelt je graag over haar hobby en passie.
  • 13:00-17:00 uur: Cloë Notten Fotografie maakt foto’s van jou met je mooiste zelfgebreide trui (maak kans op een cadeaubon) of een nieuwe profielfoto van je. De foto’s zijn gratis, een cadeautje van Wollstreet!

De Meiden van Sittard – Sandra Nohlmans is een van de initiatiefneemsters van dit samenwerkingsverband van vrouwen die in Sittard een eigen speciaalzaak runnen – haken eveneens aan en borduren voort op 15 jaar Wollstreet. Vraag naar de folder en plattegrond bij Wollstreet!

Cookieinstellingen