Veel felicitaties voor jarig Wollstreet

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Wollstreet, de bekende breispeciaalzaak aan de Rijksweg Noord in Sittard, heeft er nu twee van de drie dagen van haar verjaardagsfeestje op zitten.

Vijftien jaar geleden begon Sandra Nohlmans met haar speciaalzaak in breigarens, eveneens op de Rijksweg Noord, om tien jaar later de oversteek te maken naar nummer 58, waar een oud industrieel pand werd omgetoverd tot een bijzonder sfeervolle winkel.

In de vijftien jaar dat Wollstreet bestaat heeft Sandra een trouwe klantenkring opgebouwd. Ze communiceert met haar klanten via moderne media zoals Facebook en verstuurt regelmatig digitale nieuwsbrieven met de nieuwste trends, tips en ideeën, die ook te vinden zijn op de website. Ze organiseert workshops breien en haken en daarbij zijn niet zelden nationaal bekende breisters en haaksters te gast. Verder is ze actief voor een aantal goede doelen die middels brei-acties en haakathons worden gesteund. Kortom: Sandra Nohlmans is een Sittardse onderneemster die met haar speciaalzaak nu al vijftien jaar consequent en onvermoeibaar aan de weg timmert.

Dat dat zeer wordt gewaardeerd door haar cliëntèle bleek vrijdag en zaterdag uit het grote aantal felicitaties met de verjaardag van Wollstreet. De felicitaties en bezoekers kwamen niet alleen vanuit deze regio, maar ook van veel verder weg binnen Nederland en uit Duitsland en België. Er waren vrijdag en zaterdag diverse workshops met Wieke van Keulen en Heidy Kerckhoffs en een mooie expositie van truien van Kristel Vervoort.

Aanstaande maandag viert Wollstreet nog een dagje feest, maar dan staan er verder geen bijzondere activiteiten op het programma.

 

Cookieinstellingen