Tinnitus Adem Therapie op 14 april in Sittard

Op zaterdag 14 april is het mogelijk om mee te doen aan een trainingsmiddag Tinnitus Adem Therapie naar de methode van Maria Holl.

Iemand met tinnitus of oorsuizen hoort geluiden als fluiten, suizen, piepen, brommen en zoemen. Deze geluiden kunnen variëren van hard tot zacht, van hoog tot laag, van continu tot af en toe. Ze kunnen hoorbaar zijn in één oor of in beide oren.

De trainingsmiddag Tinnitus Adem Therapie vindt plaats van 14:00 tot 18:00 uur in Aquamarijn, aan de Steenweg 38 in Sittard. De Tinnitus Adem Therapie (TAT) is een unieke combinatie van mindfulness, ademoefeningen en Taoïstische oefeningen. Door de oefeningen van de TAT aan te leren is men zelf in staat om de frequentie en de intensiteit van de tinnitus te verminderen.

TAT is in 2012 wetenschappelijk onderzocht. Bij meer dan de helft van de proefpersonen werd een aantoonbare vermindering van de klachten geconstateerd.

Tijdens de trainingsmiddag leert men de basis van het TAT systeem. De cursus wordt gegeven door Henriëtte Bakker, ervaringsdeskundige en gecertificeerd TAT-trainer. Kosten voor de middag bedragen 55 euro.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar: [email protected] of kijk op de website: www.tinnitusademtherapie.nl.

Cookieinstellingen