S.V. Ficom kiest voor D’Hollande als pleisterplaats

Foto: S.V. Ficom

Studenten van Zuyd Hogeschool die de opleidingen finance & control, accountancy of commerciële economie volgen hebben sinds kort een eigen studievereniging: S.V. Ficom.

Voor de duidelijkheid: waar een studentenvereniging onderdak biedt aan studenten van allerlei verschillende studierichtingen heeft een studievereniging een duidelijker focus. S.V. Ficom verenigt op dit moment al een vijftigtal studenten die een economische studierichting volgen bij Zuyd Hogeschool. “Net als studentenverenigingen organiseert Ficom af en toe borrels, maar het gaat ons ook om het organiseren van studie gerelateerde evenementen”, zo laat bestuurslid Joris Vankan weten.

De studievereniging houdt elke laatste donderdag van de maand een borrel in café D’Hollande op de Markt in Sittard en wil verder twee tot drie keer per jaar een feest voor haar leden organiseren. Verder is de jonge vereniging momenteel bezig met het plannen van een activiteit waarbij ook het bedrijfsleven wordt betrokken. “Alles wat wij doen in samenwerking met het bedrijfsleven is altijd bevorderlijk voor onze leden”, zo luidt de motivatie.

Op zoek naar een vaste plek voor de maandelijkse borrel heeft het bestuur van S.V. Ficom met diverse caféhouders gesproken. “De beste klik hadden we met Michael Caessens van café D’Hollande. Verder sprak de sfeer van D’Hollande ons erg aan. En het café is ook qua omvang prima geschikt voor onze jonge vereniging.”

Op de foto boven dit bericht: Joris Vankan (bestuurslid), Joey Zeelen (penningmeester), Charlo Vossen (vicevoorzitter), Anouk Kreutzer (bestuurslid) en Marc Sollet (bestuurslid). Michelle Houben (secretaris) en Pim Bongers (bestuurslid) ontbreken op de foto.

Reacties

article
128837
Studenten van Zuyd Hogeschool die de opleidingen finance & control, accountancy of commerciële economie volgen
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180325/sv-ficom-kiest-dhollande-als-pleisterplaats/
2018-03-25T08:08:41+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/03/24215055/Bestuur-Ficom-foto.jpg
SV Ficom, Zuyd Hogeschool
Zakennieuws