iPro Sport wordt ‘Hydration Partner’ van Fortuna Sittard

Foto: Fortuna Sittard / iPro Sport

Fortuna Sittard en iPro Sport hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend, zo meldt de club middels een persbericht.

Daarin wordt bekendgemaakt dat iPro Sport vanaf nu de “officiële hydratatiepartner” is van de club uit Sittard-Geleen.

iPro Sport levert een 100% natuurlijk sportdrank, die is gezoet met stevia en niet met suiker. Met deze samenwerking volgt Fortuna Sittard het voorbeeld van meerdere voetbalclubs uit Engeland. Daar hebben inmiddels al meer dan 6 clubs gekozen voor iPro Sport als Hydration Partner, waaronder Norwich City, de club waar Fortuna-huurling Todd Cantwell vandaan komt.

Voorzitter Isitan Gün over de samenwerking met iPro Sport: “Fortuna Sittard is verheugd om iPro Sport nu aan boord te hebben. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking om ons te helpen om mooie resultaten neer te zetten met club én voor onze fans. iPro Sport is een ideaal product voor ons omdat het vloeistoffen, koolhydraten en elektrolyten levert. Dit product is geweldig omdat het een natuurlijke sportdrank is die werkt, spelers sneller laat herstellen en daadwerkelijk de strijd aangaat met suiker. Het is echt geweldig om een product als iPro Sport te mogen gaan werken!”

Ook Hein Vergeer, voormalig topschaatser en ambassadeur van iPro Sport in Nederland, kijkt uit naar de samenwerking. “We zijn trots dat Fortuna Sittard heeft gekozen voor iPro Sport als Hydration Partner. Eindelijk een sportdrank die gezond is, werkt, en daadwerkelijk de strijd aangaat met suiker. Als het gaat om hydratatie, begrijpen professionele voetballers hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven en welke maatregelen ze moeten nemen, zodat ze optimaal kunnen en blijven presteren. Daarom is iPro Sport de beste en bovendien gezondste keuze”

iSport Pro beweert dé sportdrank van de toekomst te bieden, gemaakt op basis van natuurlijk bronwater, rijk aan elektrolyten en essentiële mineralen, het bevat complexe koolhydraten en toegevoegde vitaminen, suikervrij gezoet met stevia. iProSport is uitermate geschikt voor vegetariërs, past in een glutenvrij dieet en is ook nog eens halal gecertificeerd.

De sportdrank wordt vanaf mei ook in en rondom het stadion van Fortuna Sittard verkocht. Verder zoeken iPro Sport en Fortuna Sittard samenwerkingen op in de regio met (satelliet)amateurclubs. De strijd tegen suiker is ook voor amateurclubs belangrijk. iPro Sport helpt hen daarbij.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
130333
Fortuna Sittard en iPro Sport hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend, zo meldt de club middels
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180413/ipro-sport-wordt-hydration-partner-van-fortuna-sittard/
2018-04-13T18:30:41+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/04/13152931/Clint-Essers-iPro.jpg
Fortuna Sittard, iPro Sport
Fortuna Sittard, Sport, Zakennieuws