Unieke samenwerking Limburgse Makelaars

Foto: Limburgse Makelaars

Op 31 mei 2018 vindt in Kasteel Hattem in Roermond de officiële start plaats het samenwerkingscollectief Limburg Makelaars.

Dat gebeurt in het bijzijn van een selecte groep vastgoed-gerelateerde genodigden uit de Limburgse zakenwereld. Dan zal ook de website www.limburgmakelaars.nl live gaan en wordt voor het eerst de bedrijfsfilm getoond waarop de partners van Limburg Makelaars in hun werkregio worden gepresenteerd. Ook ontvangen de deelnemende partners het deurschild waarmee zij hun associatie met het
vastgoedcollectief aantonen.

Op basis van hun passie, ervaring en jarenlange vakkennis, no-nonsensmentaliteit en specialisaties zijn de deelnemers aan het collectief in staat op optimale wijze diensten aan te bieden aan particulieren, ondernemingen en investeerders. Limburg Makelaars heeft in de sector Wonen specialisten in ieder kengetalgebied en daarnaast in de hele provincie actieve professionals voor Agrarisch Vastgoed, Bedrijfsmatig Vastgoed, Exclusief Wonen, VvE Beheer en Horeca.

Het doel van de samenwerking is om – door professioneel, collegiaal en integer samen te werken, kennis te delen en netwerken te bundelen – optimale klanttevredenheid te realiseren met betrekking tot de aan de deelnemende makelaars toevertrouwde zaken. Dit terwijl de deelnemers aan het collectief op een maatschappelijk verantwoorde manier actief zijn met bijzondere nadruk op het welzijn van en respect voor de gemeenschappen waar zij actief zijn.

Reacties

article
132945
Op 31 mei 2018 vindt in Kasteel Hattem in Roermond de officiële start plaats het
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180517/unieke-samenwerking-limburgse-makelaars/
2018-05-17T14:34:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/05/17105502/limburgse-makelaars.jpg
Limburgse Makelaars
Zakennieuws