Giant Store is er héél vroeg bij: Back to School en woon-werk-fietsenactie

Foto: Giant Store Sittard

Advertorial – Waarschijnlijk ben je hartstikke blij dat het schooljaar erop zit en lopen bij de kreet ‘Back to school’ de rillingen over je rug…

“Alle begrip daarvoor, maar … dit is wél het uitgelezen moment om voor komend schooljaar alvast een sterke, mooie én betrouwbare fiets uit te zoeken om na de vakantie veilig mee naar school te kunnen rijden”, zegt Ron Mohren van Giant Store Sittard.

De fietsenzaak aan de Paardestraat in Sittard heeft – óók voor het woon-werkverkeer – tot en met 31 augustus aanstaande een aantal bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen voor wie op zoek is naar een nieuwe (stads)fiets met dichte kettingkast en rollerbrakes.

En het mooiste is: je kunt ze vrijblijvend reserveren zónder aanbetaling. Dan zorgt Giant Store Sittard dat jouw favoriete Giant tijdig klaar staat. Kun je meteen na je vakantie alvast een stukje fietsen op je nieuwe fiets!

» Giant Store Sittard

Giant Store Sittard

 

Reacties

article
137016
Advertorial – Waarschijnlijk ben je hartstikke blij dat het schooljaar erop zit en lopen bij
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180710/giant-store-is-er-heel-vroeg-bij-back-to-school-en-woon-werk-fietsenactie/
2018-07-10T12:16:32+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2014/12/giant-store-sittard-G14-0314-003-def-uitsn2-ron-mohren.jpg
Giant Store Sittard
Zakennieuws