Touraanbiedingen van Giant Store Sittard

Foto: Giant Store Sittard

ADVERTORIAL – Vandaag staat na negen dagen koersen de eerste rustdag in de Tour de France op het programma.

Een mooie dag om kennis te nemen van de aanbiedingen met fikse kortingen die Giant Store Sittard deze maand in het kader van het grootste wielerevenement ter wereld op het menu heeft staan.

Ride like a Pro

Heb je altijd al willen rijden op een racer zoals die waar de renners van Team Sunweb ook mee rijden? Grijp je kans met deze gave TCR in TEAM uitvoering.

Allemans vriend

Ben je beginnend fietser, of juist al enige tijd bezig? Deze veelzijdige Contend SL 2 Disc is geschikt voor rijders van ieder niveau. Met de krachtige Giant schrijfremmen sta je veilig en in no-time stil.

Nooit meer de weg kwijt!

De NeosTrack is een veelzijdige GPS Computer die uitvoerig is getest door de renners van Team Sunweb. Met maximale accuduur van ruim 30 uur kom je niet voor verassingen te staan. Ontdek meer over deze veelzijdige Giant computer.

Aero is Everything

Verspil geen energie door tegenwind. Met de Giant Propel Advanced minimaliseer je de luchtweerstand en accelereer en sprint je sneller dan ooit!

Defy the Limit

Deze soepel rijdende fiets combineert snelheid, vertrouwen en controle. Deze maken de Defy tot de ideale racer voor lange ritten en toertochten!

» GIANT Store Sittard

Overigens heeft GIANT Store Sittard vandaag, net als de renners in de Tour de France, een rustdag.

Cookieinstellingen