HydroPneuMotion BV officieel Service Partner van Bosch Rexroth

Ondertekening van de overeenkomst
Foto: HydroPneuMotion BV

Het op de Polychemstraat in Beek gevestigde bedrijf HydroPneuMotion BV is sinds vandaag officieel Service Partner Hydrauliek van Bosch Rexroth uit Boxtel.

Door deze samenwerking verstevigt HydroPneuMotion haar positie als specialist op het gebied van hydrauliek.

Rexroth is een gerenommeerd A-merk van de Bosch Group, gespecialiseerd in de aandrijf- en besturingstechniek. Door deze samenwerking breidt HydroPneuMotion haar kennis en productassortiment uit op het gebied van hydrauliek.

Op de foto boven dit bericht: Pascal Gilissen van HydroPneuMotion (links) en Pieter Oosterhof van Bosch Rexroth (rechts) ondertekenen de overeenkomst.

Algemeen directeur HydroPneuMotion BV Pascal Gilissen: “Wij werken al jaren met Rexroth hydrauliek producten. Rexroth producten en dienstverlening zitten gewoon in ons DNA. Wij zijn dan ook bijzonder vereerd dat een wereldspeler als Bosch Rexroth voor ons heeft gekozen als Service Partner. Het verlenen van service, het uitvoeren van onderhoud, het repareren en leveren van hydraulische componenten doen wij al jaren en wij zijn zeer trots dat we dat vanaf nu ook mogen uitvoeren als officiële partner van Bosch Rexroth. Voor het gehele Rexroth hydrauliek assortiment, zoals ventielen, pompen en motoren, kunnen wij nu componenten leveren alsmede service verlenen en onderhoud uitvoeren.”

“Met ruim 30 jaar ervaring is HydroPneuMotion in Limburg dé specialist op het gebied van hydrauliek en pneumatiek”, zegt Gilissen. “Voor vrijwel elk technisch vraagstuk hebben wij een innovatieve oplossing. Dat varieert van ontwerp en re-engineering van machines tot en met de bouw van klant specifieke besturingen. We verrichten onderhoud en reparatie in de eigen werkplaats, maar ook op locatie. Als totaalleverancier van gerenommeerde merken kan HydroPneuMotion 24/7 snel en effectief opereren.”

Reacties

article
140116
Het op de Polychemstraat in Beek gevestigde bedrijf HydroPneuMotion BV is sinds vandaag officieel Service
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180818/hydropneumotion-bv-officieel-service-partner-bosch-rexroth/
2018-08-18T08:00:42+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/08/17193506/HydroPneuMotion-BV-rexroth-bosch.jpg
Bosch Rexroth, HydroPneuMotion BV
Zakennieuws