Bijzondere installatie te zien bij Interior Playground in Geleen

Tot en met 16 september kunt u bij Interieur Ontwerpstudio en Shop Interior Playground in Geleen een bijzonder fraaie installatie bewonderen.

Interior Playground exposeert in het kader van de promotie van jong designtalent deze week een prachtige installatie van bloemendesigner Studio Balt.

De installatie van Floral Design Studio BALT is te zien in combinatie met een schitterende Muurmeester met bloemen.

Floral Design Studio BALT van Nadieh Baltus werkt met. Haar stijl kenmerkt zich door opvallende composities en het combineren van uiteenlopende bloemsoorten. Ideeën komen ter plekke tot stand tijdens de keuze van bloemen.

Muurmeesters maken het mogelijk je favoriete schilderijen – waarvoor je voorheen naar het museum ging – dagelijks aan je eigen muur te bewonderen. Een Muurmeester is een hoogwaardige textielprint van een (oude) meester, gespannen in een aluminium frame. Deze textielprints zijn in alle denkbare formaten verkrijgbaar en eenvoudig te wisselen. Een Muurmeester is een 100% Hollands product.

De combinatie van deze twee bij Interior Playground is ronduit bijzonder. U vindt Interior Playground op de Raadhuisstraat 16a in Geleen.

Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s te bekijken.

Reacties

gallery
142464
Tot en met 16 september kunt u bij Interieur Ontwerpstudio en Shop Interior Playground in
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180914/bijzondere-installatie-zien-interior-playground-geleen/
2018-09-14T14:00:56+00:00
Floral Design Studio BALT, installatie.Interior Playground, muurmeester
Zakennieuws