Tweede Fanshop Fortuna Sittard bij Office Centre

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op vrijdag 14 december wordt een tweede officiële Fortuna Sittard Fanshop geopend. Deze is gevestigd in het Sittardse filiaal van Office Centre aan de Bergerweg.

De fanshop is een aanvulling op en verlengstuk van de reeds bestaande fanshop in het stadion. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Het nieuwe verkooppunt voor Fortuna-merchandise opent op 14 december haar deuren in de Sittardse vestiging van Fortuna-partner Office Centre. Deze vestiging aan de Bergerweg 130, op loopafstand van het stadion, is geopend van maandag tot en met zaterdag. De nieuwe verkooplocatie biedt naast de bestaande fanshop in het stadion en de webshop nóg meer mogelijkheden om fanartikelen aan te schaffen van jouw favoriete club.

Feestelijke opening

Om de opening van de fanshop te vieren heeft Office Center Sittard een feestelijk programma opgesteld. Hierbij zijn alle supporters en sponsoren van harte uitgenogdigd om samen met Fortuna-spelers de shop te openen. Wie erbij wil zijn wordt verzocht zich via e-mail aan te melden zodat Office Center weet op hoeveel gasten zij kunnen rekenen.

Programma

  • 16:00 uur: Ontvangst;
  • 16:30 uur: Feestelijke opening Fanshop;
  • 17:00 uur: Hapje en een drankje.
Cookieinstellingen