Jays Streetfood uit Sittard bij Plezier & Passie van RTL4

Jay's Streetfood, Stationsstraat 1 in Sittard
Jay's Streetfood, Stationsstraat 1 in Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tv-zender RTL4 heeft onlangs voor het programma Plezier & Passie opnames gemaakt bij Jays Streetfood op de Stationsstraat 1 in Sittard.

Het programma zet enthousiaste landgenoten in de kijker die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen. De makers bezoeken de leukste plekken in binnen en buitenland waar je kunt ontspannen, genieten en inspiratie kunt op doen.

Plezier & Passie kwam bij Jays Streetfood terecht na een tip van een redactielid van RTL4, dat er afgelopen zomer heeft geluncht. Het concept van de zaak kwam dermate positief over dat dit werd doorgegeven aan de makers van Plezier & Passie.

Het idee achter Jays Streetfood is ontstaan tijdens bezoeken aan tal van wereldsteden: een zaak met een menukaart met gerechten en smaken van over de hele wereld. Je kunt er genieten van een rijke diversiteit aan speciale broodjes uit diverse landen, frisse salad shakers, verkoelende bubble tea’s of heerlijke Hollandse friet.

Het programma Plezier & Passie wordt vanmiddag om 16:30 uur door RTL4 uitgezonden. Wie het dan niet kan zien krijgt zondag 23 december om 11:55 uur een herkansing.

Jay's Streetfood

Cookieinstellingen