Dertiende jaargang Open Dag Yogaplace

Foto: © Yogaplace

ADVERTORIAL – Yogaplace, sinds 2006 dé Yogaschool in Limburg, houdt in het weekend van 19 en 20 januari voor het dertiende jaar op rij een Open Dag.

Yogaplace stelt dat weekend de deuren op vier locaties open en nodigt iedereen van harte uit om kennis te maken met de school, haar lessen en haar docenten.

Januari, het begin van het nieuwe jaar, is een perfect moment om lichaam en geest in balans te brengen en met yoga te starten.

Yogaplace, dé yogaschool van Zuid-Limburg met zo’n 800 leden en 24 docenten, bestaat in 2019 maar liefst 13 jaar. Zoals elk jaar organiseert deze yogaschool in januari haar open dagen om vrijblijvend kennis te maken met de school, de gekwalificeerde yogaleraren en te proeven van het grote lesaanbod.

De locaties Sittard en Urmond houden open dag op zaterdag 19 januari. De locaties Maastricht en Roermond zijn op zondag 20 januari te bezoeken.

Tussen 11:00 uur en 16:00 uur zijn er elk uur demonstraties en workshops van het gevarieerde aanbod, waaronder de dynamische en rustige vormen van yoga met een focus op beweging en adem; Ashtanga yoga; easyflow yoga; yin yoga en mediatie. Ook kun je informatie ontvangen over de beginnerscursussen, docenten opleidingen, maar ook over de massagemogelijkheden, yogatherapie, privé sessies en nog veel meer. Je kunt komen kijken of meedoen en kort ervaren hoe een yogales bij Yogaplace verloopt.

Wie zich op deze open dagen inschrijft bij Yogaplace betaalt geen inschrijvingskosten à 25 euro.

Tevens is er een leuke win-actie op de Open Dag en kun je onder het genot van een lekker kopje kruidenthee en een gezonde snack proeven van de sfeer en praten met de gekwalificeerde yoga-docenten die je graag adviseren over de juiste leskeuze en abonnementsvorm.

Yogaplace nodigt iedereen met een interesse in yoga uit om tijdens het open dagen weekend langs te komen bij een van haar studio’s. Kom vrijblijvend en ervaar! Neem vrienden en familie mee, gemakkelijke kleding en een ‘open mind’.

Een fijn team van hartelijke yogadocenten staat voor je klaar!

» Yogaplace

  • Sittard: Broeksittarderweg 150 A, 6137 BL Sittard, T. 046 – 452 84 46
  • Urmond: Yogaplace Urmond, Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond, T. 046 – 452 84 46
  • Maastricht: Sint Maartenslaan 36, 6221 AZ Maastricht, T. 043 – 326 07 07
  • Roermond: Louis Eijssenweg 3, 6049 CD Herten, T. 043 – 326 07 07
Cookieinstellingen